BOKA BOENDE

Solvillans-rum-1024x768

Efterfrågas övernattning erbjuder Fagerudd en bred palett av boendemöjligheter som går hand i hand med våra konferenspaket och garanterar att skönhetssömnen infinner sig.     

Sjövillan, vars anor sträcker sig ända till 1910-talet, utgör det äldsta huset på anläggningen. Då lockade tidigare ägarfamiljen Lundevall hotellgäster från hela regionen till sitt vackert belägna sommarpensionat vid Mälaren. I takt med att decennierna har förflutit så har miljön bestått, men hotelldelen växt. Idag är samtliga av Fagerudds 60 hotellrum renoverade i mjuka färger och inredda i en skandinavisk karaktär. Sammanlagt förfogar vi över ett konferenshotell med 130 bäddar, fördelade i 10 fembäddsrum, 29 dubbelrum och 21 enkelrum.  Under september i år byttes alla sängar ut. På rummen står nu sköna sängar ifrån Kungsängen med bredd på 105 cm, i Solvillan är sängarna 140 cm breda! 

Förutom att i många fall erbjuda en förtrollande sjöutsikt är alla våra hotellrum utrustade med kaklade badrum, tv, hårtork, telefon och fritt trådlöst internet. Efter en god natts sömn avnjuter du sedan vår generösa frukostbuffé i restaurangen eller sommartid på terrassen.

Kontakta oss för att boka logi!

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

 

Medlemsorganisationer

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

För att du ska få bättre möten. Läs mer här >>