Räkchips & dip
(krispigt, kladdigt och kul)
Räkchips med dip på vispad smetana och regnbågsrom
Att dricka till: Öl och snaps eller riesling*
⋅
Fröyalax med ponzu, rättika och sesam
(Lyxigt, lustigt och lättsamt)
Tunnskuren lättrimmad fröyalax på en bädd av grönkål, wagame och ponzu,
toppas med sesam och svarvad rättika
Att dricka till: Riesling eller mer öl och snaps*
⋅
Glazerad biff
(Fylligt, fyndigt och fryntligt)
Ryggbiff med en sötstark glaze,
toppas med krispiga grönsaker chilimajonnäs och rostat ris.
Att dricka till: Rödvin eller mer öl och snaps*
Rispudding a.k.a. ”risgrynsgröten”
(annalkande, allmänt och a…äsch nu orkar vi inte komma på fler alliterationer. Gott är det i alla fall)
Krämig rispudding med passionsfruktcurd, apelsinfiléer och rostad mandel.
Att dricka till: Rom eller dessertvin, eller mer öl och snaps*
x
Vegetariska alternativ finns givetvis till alla rätter
* i alla lägen passar också julmust att dricka till maten.
Eller som de säger: It’s a must!