Kontakta oss

Bredsandsvägen 63
749 48 Enköping

0171 – 802 90
info@fagerudd.se

kom till oss

Hitta hit

Genom att resa tillsammans kan ni minska konferensens klimatavtryck markant. Vi hjälper er gärna att boka busstransport i samarbete med våra vänner på Håbo Buss.

Om ni vill resa för egen maskin kan ni göra på följande sätt.

Med tåg:
Regionaltåg går var trettionde minut från Stockholm Central till Enköping, det tar cirka 45 minuter. Det går även att ta tåget från Göteborg (ca 4h), Örebro och Västerås.

Med lokaltrafik:
Från Enköpings tågstation går UL-buss 21 var trettionde minut ut till Fagerudd (ändhållplats) via Enköping Centrum. Bussresan tar ca 20 minuter.

Med bil:
Följ skyltar mot Fagerudd från Centrala Enköping. Eller slå in Fagerudd, Bredsandsvägen 63, Enköping i valfri GPS. Vi erbjuder laddplats för elbilar.

Från Arlanda:
Taxi Enköping 0171-44 00 00 erbjuder resor till fastpris från Arlanda. Eller tag Arlanda Express/Pendeltåg till Stockholm C och tag tåg enligt ovan.

Skicka ett meddelande

Vi svarar så snabbt vi kan.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.