Jobba hos oss på Fagerudd

Vi har ett stort behov av extrapersonal som vill arbeta kvällar och helger med att servera upplevelser och mat i vår restaurang. Jobbet passar perfekt för dig som studerar eller går sista året på gymnasiet.

Vi söker också alltid talanger som vill vara med och skapa förutsättningar för bättre möten. Hör av dig till oss och berätta hur du kan bidra.

Arbeta extra som servitris och servitör

Som extraservis på Fagerudd är du med och hjälper till att ge våra gäster minnesvärda upplevelser. Du behöver vara både social, kreativ och i god fysisk form. Du får ta upp beställningar och är med och både presenterar och serverar mat och dryck. Du bär tallrikar och plockar glas och bemannar diskrummet. Du får också vara med och fånga upp önskemål om anpassad kost, exempelvis allergier och dieter och hitta lösningar på små och stora problem av typen ”min telefon är nästan död”. På kvällstid kan du även behöva hjälpa till i reception och vaktmästeri.

Kort och gott, en rolig roll för dig som trivs i en levande miljö.

Spontanansökan

Även när vi inte har några lediga fasta tjänster vill vi alltid komma i kontakt med roliga, kreativa och smarta människor. Vem vet, kanske vi kan skapa en skräddarsydd roll tillsammans i framtiden.
Skriv några rader och berätta varför du skulle behövas på Fagerudd och hur vi skulle kunna skapa förutsättningar för omtänkande möten tillsammans.

Skicka ansökan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.