Våra vänner

Vi är lika glada över alla som vill samarbeta med oss för att skapa förutsättningar för bättre möten. Vänner är vänner, oavsett om de är kunder leverantörer eller intressenter. Tillsammans kan vi göra världen bättre!

Kunder

Alla våra kunder är lika viktiga, och vi är lika stolta varje gång någon väljer oss för sina möten. Nedan har vi samlat några av de progressiva kunder som besökt oss nyligen.  

Medlemsorganisationer

Vi är medlemmar i några organisationer som hjälper oss att hålla fokus på kvalitet i verksamheten och att vi gör rätt för oss i alla lägen. Tack för det!

Leverantörer och partners

Våra leverantörer är noggrant utvalda för att hjälpa oss att skapa förutsättningar för bättre möten på ett hållbart sätt. Nedan listar vi ett urval av partners. 

Mer om Fagerudd

Vi som arbetar här på Fagerudd är en brokig skara människor, men vi har en sak gemensamt, vi drivs av energin i bättre möten. Fagerudd ingår i Lyckornagruppen som ägs av en allmännyttig stiftelse vars syfte är att främja vetenskaplig forskning och utveckling, tillexempel inom hållbar energi.

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.