Fagerudd bjuder in till

Ett sjujäkla
JULaballoo 2021

Välkommen till stök från vårat kök, och ett och annat nödrim
– som nödrimmad lax…
Men framförallt – ett coronasäkert julbord.
Antalet platser är begränsat.

Så Coronasäkrar vi din julmiddag

Det här är inget vanligt år.

Det här är inget vanligt år. Vi vill erbjuda ett julfirande värt namnet som ändå är så tryggt och säkert som möjligt. Därför följer vi noggrant rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och andra relevanta instanser.
Läs mer om hur vi Coronasäkrar din middag: (Swajpa <-)

Vi begränsar antalet sittande per bord till 8 personer.

Vi begränsar antalet sittande per bord till 8 personer men vi välkomnar fortfarande större sällskap, men är ni fler än 8 kommer ni att delas upp på flera bord, placerade i anslutning till varandra.

Vi inför tak för antal sittande gäster i matsalen

Vi inför tak för antal sittande gäster i matsalen för att kunna garantera att säkert avstånd hålls mellan sällskap. Vi kommer inte heller att ha några gemensamma umgängesytor inomhus, ditt sällskap umgås sittande vid ert bord, där all servering sker.

Uppsamling sker utomhus

Uppsamling sker utomhus. Där erbjuder vi en värmande fördrink och möjligheter till aktivitet före maten. Ert sällskap kommer att tilldelas en samlingstid för att vi ska kunna undvika trängsel.

Hygien hygien hygien

Vi håller relaxen stängd, vi uppmanar till att undvika trängsel vid toaletterna och att hålla handhygien samt inför ett maxantal besökare samtidigt i vår butik. Sedan tidigare har vi inför ytterligare hygienrutiner och handspritstationer.

Vi slopar avbokningsreglerna

För att alla som känner sig osäkra på sin egen hälsa ska kunna välja att stanna hemma kommer vi i år inte att ta ut någon avbokningsvgift. Vi ber er ändå att i möjligaste mån meddela avbokningar så tidigt som möjligt, så att vi kan minimera matsvinn eller om möjligt erbjuda er plats till någon annan på väntelista. För större sällskap och exklusiva reservationer kan reservationsavgifter fortfarande bli aktuella.

Omvänt förbehåller vi också oss själva rätten att boka av

Vi förbehåller oss rätten att med kort varsel ställa in servering om antalet gäster blir för få eller på grund av yttre omständigheter, exempelvis mötesrestriktioner från myndigheter. Vi meddelar i förekommande fall den person som gjort bokningen som ansvarar för att meddela resten av sällskapet. 

Hur ska man tänka kring jul i år?

Det här året kommer nog inte att gå till historien som något toppenår. Lika bra att åtminstone avsluta det på ett minnesvärt sätt. Därför har vi tagit alla jultraditionerna, tryckt in dem i en pinjata som vi slagit sönder och samman för att först därefter plocka de bästa russinen ur kakan och rört ihop dem till 

Ett sjujäkla JULaballoo

I vanlig oordning serverar vi en julinspirerad, coronasäker fyrarättersmeny. Där våra kockar vill visa upp sig genom att tolka det bästa med julen, med en twist. Målet är att skapa en upplevelse du sent ska glömma genom bl.a. oväntade överraskningar, Moster Annas Ambulerande Godisbutik med Avec, julklappsleken och nubbevisor!

Ingenting är klart, men en sak är säker: vi planerar att ha riktigt roligt och hoppas att du vill vara med!

Julmiddag serveras:
onsdagar-fredagar
2:a  till 18:e december.
Pris 695kr, dryckespaket från 395:-

(priser inkl moms)

Hör av dig till bokningen på 0171-802 90, info@fagerudd.se
eller genom kontaktformulär nedan för att reservera din plats.

Nu kör vi så att glöggen ryker!

Ps. En sak är faktiskt redan klar: julspellistan med udda julmusik. Den kommer vi varva i år igen, på högre volym, säg till i förväg om du vill ha ett tyst bord.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Välkommen!

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

 

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.