Fagerudd miljömärkta med Green Key

Nu kan Fagerudd välkomna till ännu mer omtänkande möten, när vi stolt kan meddela att vi nu är miljömärkta med Green Key.

Det är en superbedrift av hela teamet, säger Cecilia Tarkowski, hotelldirektör på Fagerudd. Alla bidrar för att göra oss hållbarare, vi är superstolta idag!

Green Key är en internationell miljömärkning för hotell och konferensanläggningar som ställer höga krav på hållbarhetsarbetet, inte bara ur ett ekologiskt perspektiv – även insatser inom ekonomisk och social hållbarhet utvärderas och premieras. Det vill säga alla dimensionerna av hållbar utveckling.

Det är extra kul att vi får uppmärksamhet för, och sporras i, vårt sociala hållbarhetsarbete, säger Sebastian Tarkowski. Som aktörer i en småstad är det viktigt att vi samverkar med de goda krafterna i vår närmiljö. Som exempel har vi ett mångårigt samarbete med Majblomman i Enköping, berättar han vidare.

Green Key ställer även krav på ständig förbättring och fortsatt utveckling. Vi på Fagerudd ser fram emot det arbetet.

 

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.