Fagerudd Nominerade till Svenska Mötespriset

YES! VI VANN! Eller vi är nominerade i alla fall! Till prestigefulla Svenska Mötespriset i den viktigaste kategorin Årets Hållbarhetsinitiativ!
Vi är nominerade för våra VEGETARISKA LUNCHER SOM STANDARD. De ledde till att vi förra året sparade 19 TON CO2e. Men det handlar inte bara om klimatavtryck utan om att utmana ohållbara slentrianmässiga beteenden både hos oss själva och bland våra gäster, i ett initiativ som engagerar och berör…
Och ibland provocerar… Till dig som i protest lämnade lunchen och tog bilen in till stan för att köpa en kebab vill vi bara säga: hoppas det smakade och… Vi vann!

Shoutout till våra vänner på Klimato som hjälper oss att räkna på klimatavtrycket, och extra kärlek till våra leverantörer av grönsaker idag. Men framförallt ett stort tack till alla som arbetar på Fagerudd och kämpar och sliter med att utmana konventioner varje dag. Och till våra gäster! Tack för att ni väljer att komma hit! Det är ni som gör oss bättre!

Läs mer om priset och de andra nominerade på: https://www.svenskamoten.se/svenska-motespriset-2023/

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.