TILLSATT - Vi söker fastighetsansvarig vaktmästare

Vår fantastiske vaktmästare Henke ska lämna oss (för ett toppenjobb som brandskyddsinspektör) så nu behöver vi hitta någon som kan ta över arbetet med att hjälpa oss att bygga vidare på Fagerudd till att bli ett konferenshotell i världsklass under parollen ”Omtänkande möten”. För vi tror att bra möten kan göra världen bättre – därför skapar vi förutsättningar för bättre möten.

Vi erbjuder alltså en roll på en dynamisk arbetsplats under ständig utveckling med kollegor som har nära till skratt i en bedårande vacker miljö. Det är ett stort arbetsområde och gott om utrymme för eget ansvar över en oändlig ”att göra”-lista med både akuta och långsiktiga projekt, av varierande komplexitet, att lösa själv eller med kollegor och samarbetspartners (just nu lägger vi exempelvis våra pannor i djupa veck över utmaningar med både värme- och takpannor). I arbetet ingår ansvar för ett tiotal byggnader (varav flera behöver tapetseras och inredas), massa rabatter att sköta, en stor fordons- och maskinpark samt att ta hand om olika djur, både önskade och oönskade. Som om inte det vore nog får du träffa och hjälpa många av våra härliga gäster med allt från inredning till utredning om varför IT utrustning strular. Framförallt får du köra midjestyrd traktor (!) särskilt på tidiga mornar om det har snöat.

Kort och gott – det här kan vara världens bästa jobb! (för dig som bor i eller nära Enköping)

Skicka ett brev där du förklarar varför det här skulle kunna vara rätt för dig till jobba@fagerudd.se. Nedan hittar du mer information och en detaljerad arbetsbeskrivning.

Så här beskriver vår nuvarande vaktmästare Henke tjänsten:

Det här är en möjlighet att få ett jobb som är riktigt roligt, varierande och utmanande på samma gång!

Dina arbetsuppgifter består av fastighetsskötsel, inköp av varor och tjänster till dina ansvarsområden, inre och yttre skötsel av anläggningen, sophantering och sedvanligt trädgårdsarbete. Det ingår också möblering av konferenslokaler och många små reparationer inom anläggningen.

Dessutom är du ansvarig för skötsel och underhåll av anläggningens spa och relaxavdelning, med dagliga kontroller av vattenkvalitet.

Det är positivt om du är social och relationsbyggande, är praktiskt lagd och har en förmåga att själv se vad som behöver göras och att vara självgående, men också kunna avgöra när och hur du behöver ta hjälp för att komma vidare. Även om det är mycket ensamarbete är det också mycket samarbete med de andra avdelningarna, men även arbete nära företagsledningen.

Du bör vara praktiskt lagd och kunna hantera alla möjliga verktyg, målarpensel och enklare el och vvs samt ha en nyfikenhet att lära dig mer om det du inte kan. Du bör ha en god känsla för funktion hos och vård av maskinutrustning och fordon, men också elektroniska och IT-prylar.

Du bör vara bra på att planera, prioritera och disponera din tid väl. Det är stundtals mycket att göra och en förmåga att behålla lugnet när allt upplevs som viktigt samtidigt är ett måste. Du driver många projekt, både på kort och lång sikt så du bör gilla att bocka av saker i att göra-listan.

Som vaktmästare är du brandskyddsansvarig och ansvarar över det automatiska brandlarmet. Du jobbar konstant med säkerhet för både gäster och personal, samt arbetsmiljön på anläggningen.

Du kommer även visa runt våra gäster, möblera konferensrum efter deras behov samt hjälpa dem att komma igång inför presentationer och lösa eventuella tekniska problem med uppkoppling och anslutning.

Vi bedriver många egna renoverings- och förbättringsprojekt, både in och utvändigt så det är en fördel att vara kreativ och intresserad av inredning och trädgårdsarbete.

Anläggningen består av 13 byggnader och grönytor på ca 11 hektar beläget vid inloppet till Enköping. Det är ett stort område, så det blir många steg på stegräknaren samtidigt som det förekommer dagar med mycket fysiskt arbete, så det är en fördel att hålla sig i god form.

Mer information:

  • B-körkort är ett minimikrav.
  • Branscherfarenhet är en fördel.
  • Du bör bo i eller nära Enköping.
  • Tillträde från oktober, eventuellt tidigare.
  • Heltidstjänst med inslag av jourarbete.
  • Rollen ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till platschef/hotelldirektör

Intervjuer sker löpande.

 

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.