Fagerudd söker kreativ kock.

Nu finns det en ledig tjänst som kock i vårt prisnominerade kök på Fagerudd Konferens nära Enköping.

Vi på Fagerudd har ambitionen att utmana konferensindustrin med omtänkande möten och det långsiktiga målet att bli kända som den bästa mötesplatsen för kreativa företag. Omtanken genomsyrar allt vi gör och självklart också den husmanscuisine vi serverar. Kreativitet och hållbarhet är lika viktigt för våra gäster som för oss. 2023 nominerades vi till Svenska Mötespriset för våra innovativa klimatsmarta luncher som också rönt internationell uppmärksamhet. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat, dryck och människor och en ambition att både utveckla och utvecklas. Till stöd har du ett härligt, kompetent gäng och fantastiska omgivningar på en trygg och ambitiös arbetsplats som ser personalen som den främsta tillgången. 

Du som söker bör ha relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet från arbete i restaurangkök och ambitionen att bli ännu bättre.

  • Körkort är en fördel då vi ligger en liten bit ut på landet.
  • Tjänsten är en heltidsanställning.
  • Vi har kollektivavtal, lön efter överenskommelse.
  • Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Skriv några rader om hur du vill bidra till Fagerudd tillsammans med ett cv till jobba@fagerudd.se

Vi ser fram emot din ansökan.

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

 

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.