TILLSATT: Säljande bokare och receptionist till naturskön konferensanläggning


Vi söker dig som vill ha ett roligare jobb och som är:
💡 Klurig och kreativ och gillar att lägga pussel. Ibland har vi fler förfrågningar än rum och lokaler eller önskemål om aktiviteter som inte är möjliga, då behöver vi kunna erbjuda alternativa lösningar (som skogsrejvskaraoke eller discospökboll) eller sälja in andra datum.
👂🏼Allmänintresserad och gillar att underhålla människor. Även när de är stressade och lite nervösa inför en föreläsning eller presentation. Det kan nog vara bra att ha en del tålamod också.
🤖Gillar att avsluta saker, både inom försäljning och planering inför genomförande. Ibland är det mycket samtidigt och då skadar det inte att ha ett sinne för ordning och reda (och checklistor).

Dessutom kan det vara bra om du är lite intresserad av trender inom servicebranschen (fest, event, mat och dryck, restauranger, hotell, möten och andra sammankomster) då det är det enda vi pratar om på fikapauserna, kan lite om tekniska hjälpmedel, typ powerpoint, projektorer och videomöten eftersom vi ofta måste hjälpa våra gäster att koppla upp sig och är en naturlig nätverkare, då vi jobbar som ett team både med varandra och mot våra kunder. Även om bokningssystemen digitaliseras bör du inte heller vara rädd för telefoner, framförallt som vi ofta måste påminna våra kunder om sådant de glömt att berätta för oss.

Det viktigaste är ändå att du vågar ta initiativ, börja med att höra av dig!

Annat som kan vara meriterande:
👩🏽‍🍳 Branschkunskap och erfarenhet från hotell, restaurang och konferens/event.
📞 Arbete i bokningssystem eller andra säljstöd.
📣 Kunskaper inom sälj- och marknadsföring.
📲 Arbete med hemsidor och sociala medier
🧶 Ideellt arbete eller föreningsengagemang.
🎓 Universitets, högskole- och yrkeshögskolestudier – eller annan relevant livserfarenhet.

Det går att ta sig till oss med buss, eller cykel. Men det kan vara bra att ha körkort, för ibland blir det tidiga mornar eller sena kvällar. Tjänsten är placerad i Bredsand utanför Enköping.

Det här får du tillbaka:
⚓️ Lära dig marknadens ledande bokningssystem och kontinuerlig utveckling genom våra branschnätverk Svenska möten och IACC.
🌍 En rolig och driven arbetsplats med höga hållbarhetsambitioner i ständig utveckling. Vi vill inte bara bli bättre själva utan vi vill utmana hela konferensbranschen med nya idéer och lösningar.
🤷🏻‍♀️ En liten och trygg arbetsplats i vacker miljö där vi täcker upp för varandra. (Det innebär att du kan få göra sådant som inte direkt är kopplat till din rollbeskrivning, som att servera, vattna blommor och göra flygvärdinnedemonstrationer av nödutgångarna i våra möteslokaler).
👟 Arbete i en koncern med stabil ekonomi och bra förmåner, som skotillägg, egen idrottshall och badplats på sommaren. Självklart har vi kollektivavtal.

Lön efter överenskommelse, intervjuer sker löpande, tjänsten tillträds omgående.
Välkommen med din ansökan till jobba@fagerudd.se

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.