Nu kan du boka Julmiddag på Fagerudd.

 

I sedvanlig oordning drar vi igång ett sjujäkla julaballoo på fagerudd. Fira ut året med stil, eller kalla det vad du vill. Det viktigaste är att ha rolig tillsammans

Vi firar jul onsdagar, torsdagar och fredagar mellan 23 november och 17 december. Dessutom har vi lördagsöppet den 17 december med möjlighet till övernattning.

Vi serverar också julluncher den 19, 20 och 21 december, i form av en tvårättersmeny med liten dessert efteråt samt kaffe.

Priser (inkl moms)
Julmiddag: 750 kr*
Julweekend: 1795 kr (relax och frukostbuffé ingår)
jullunch: 250 kr

*grupprabatt vid fler än 10 deltagare.

Fagerudd Julaballoo är en trerätters tallriksserverad julmiddag (smör, ost och sill, julinspirerad varmrätt, dessert), fördrink innan och ett litet gottebord med kaffe efteråt ingår.

Nyhet för i år!
Nu går 21:ans buss hela vägen fram till Fagerudd, 2 gånger i timmen. Sista bussen hem avgår 22:43

Boka här JULaballoo

Fler artiklar

Fagerudd tilldelades 2023 IACC Europe Innovation Award på Europe Knowledge Festival i Köpenhamn igår för vårt ...

Två Enköpingsbaserade konferensanläggningar (Fagerudd och Haga Slott) är med och accelererar grön omställning av gamla fastigheter ...

Fagerudd har blivit miljömärkta med Green Key, som ett kvitto på att vårt ambitiösa hållbarhetsarbete ...

Vi ingår i Lyckornagruppen

Lyckornagruppen ägs av en stiftelse vars syfte är att främja vetenskapligt grundad forskning och utveckling, exempelvis inom hållbar energi.

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är en prisbelönt mötesplats vi är stolta att vara utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att du ska få bättre möten. ⋅ Vi är engagerade i internationella IACC som samlar världens främsta mötesplatser. ⋅ Vi är anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom, Visita, för att vara en schysst arbetsplats. ⋅ Vi är miljömärkta med Green Key som ett kvitto på vårt hållbarhetsåtagande.